Karamanoğlu Mehmet Bey Anaokulu

Vizyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, sorgulayan, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, özgüveni yüksek, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, yüzü medeniyete dönük çağdaş bireyler yetiştirmek, akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilimizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz. Öğrenci ve öğretmenlerimize 21. yüzyıl becerilerini kazandırmayı amaçlayan bir kurum olarak, sosyal sorumluluk projeleri yapmaya devam edeceğiz. Kapsayıcı eğitim anlayışı ile özel eğitim öğrencilerimizin ihtiyaç ve becerilerini de göz önüne alarak projelerimize dahil etmekteyiz. Yaptığımız projelerin yaygınlaştırmasını da yaparak görünür hale getirmekteyiz. Ayrıca, öğretmenlerimiz kendi okulumuzda ve diğer okullarda açtıkları eğitim kursları ile pek çok öğretmen ve öğrenciye proje hazırlama tekniklerini öğretmektedir.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 12.30
Isınma: KALORİFER (KOMBİ)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mehmetbeyanaokulu.meb.k12.tr

Adres - GAZİDÜKKAN MAH. 147 SK. KARAMANOGLU MEHMET BEY ANAOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / KARAMAN

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - GAZİ DÜKKAN MAHALLESİ 147. SOKAK NO:1 MERKEZ/KARAMAN